Om oss

Vilka är vi?

Roventum är ett serviceföretag som tillhandahåller storköksservice, vitvaruservice, tvättstugeservice och installationer i Norrlandsregionen med målet att kundens verksamhet ska få kortast möjliga driftstopp.

Våra kunder

Våra kunder är bl a fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting. Även du som privatperson är varmt välkommen att vända dig till oss, för hjälp med din värmepump eller dina vitvaror i tvättstuga eller kök. Fyll i vårt kontaktformulär för felanmälan eller ring vår kundservice, så hjälper vi dig. Du får naturligtvis RUT eller ROT avdraget på din faktura direkt från oss.

Varför bör du välja oss?

Med Roventum som er samarbetspartner får ni hjälp hela vägen i projektet, då vi agerar inom en koncern där alla yrkesgrupper inom drift och underhåll samarbetar. Om ni vill ha en komplett tvättstuga så projekterar vi er tvättstuga för optimal funktion baserat på antal lägenheter och behov. Vi tar fram layoutförslag i 3D format och kan erbjuda er en helt ny tvättstuga med ny el och belysning, nytt kakel och klinker och nya VA installationer.

Hållbarhet – en viktig fråga

Att värna om vår miljö är något vi ständigt arbetar med och med hänsyn till gällande miljölagstiftning finns rutiner för hantering av miljöfarligt material. Vidare jobbar vi med hållbarhet, när det gäller vår arbetsmiljö där såväl lokaler som vår utrustning ska genomgå riskbedömning avseende säkerhet innan de tas i bruk. Vi tänker långsiktigt på miljö och klimat, vid inhandling av material, drivmedel och maskiner.

Hållbar personal är en annan viktig ingrediens hos oss på Roventum, där vi genom ett aktivt friskvårdsarbete samt återkommande friskvårdsaktiviteter söker öka förståelsen för vikten av en aktiv fritid.

Referenser
Brf Bosvjedan

Vi som arbetar här

Our philosophy is simple — hire a team of diverse, passionate people and foster a culture that empowers you to do your best work.
Roger Larsson
Founder & CEO
Former co-founder of Opendoor. Early staff at Spotify and Clearbit.
SLUTAT
Engineering Manager
Lead engineering teams at Figma, Pitch, and Protocol Labs.
Zimon Jonsson
Product Manager
Former PM for Linear, Lambda School, and On Deck.
Mathias Rex
Frontend Developer
Former frontend dev for Linear, Coinbase, and Postscript.
Jan Fandén
Backend Developer
Lead backend dev at Clearbit. Former Clearbit and Loom.
Christer Ågren
Product Designer
Founding design team at Figma. Former Pleo, Stripe, and Tile.
Patrik Nylander
UX Researcher
Lead user research for Slack. Contractor for Netflix and Udacity.
Eddie Nylander
Customer Success
Lead CX at Wealthsimple. Former PagerDuty and Sqreen.