Lediga tjänster

SERVICETEKNIKER VITVAROR, TVÄTTSTUGEUTRUSTNING OCH VÄRMEPUMPAR

Är du serviceinriktad och vill arbeta med teknisk problemlösning i en varierad miljö? På Roventum är vi bra på det vi gör och vi gör vårt yttersta för att skapa goda kundrelationer och en trivsam arbetsmiljö.

Om Roventum
Roventum är verksamt inom försäljning, service och reparation av tvättstugeutrustning och värmepumpar samt reparationer av vitvaror. Kunderna utgörs främst av privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommunala bostadsbolag men service utförs även hos privatpersoner. Roventums verksamhet utgår från Sundsvall men finns även etablerat i Umeå och Gävle. Bolaget ingår i koncernen Fenix Holding AB som har närmare 350 medarbetare och en omsättning om ca 450 Mkr.

Om tjänsten
Som servicetekniker arbetar du i huvudsak med service och reparation av tvättstugeutrustning, värmepumpar och vitvaror. Det innebär att du ansvarar för att planera och samordna serviceuppdrag, genomföra uppdragets tekniska utförande och rapportera bristfälligheter i material eller arbeten. Jobbet är självständigt och uppdragen omväxlande, du styr till stor del din vardag tillsammans med våra kunder och dina kollegor.

Kvalifikationer
Du har ett allmänt tekniskt kunnande och vi ser helst att du har någon form av el-utbildning. Som person vill vi att du är driven, engagerad och har en positiv inställning till uppgiften med ett stort teknikintresse. Du är social och trivs med att arbeta på ett serviceinriktat sätt där kundens behov är i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi jobbar som ett lag. B-körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Umeå
Kontakt: Roger Larsson 070- 660 85 19
Din ansökan skickar du till: roger.larsson@roventum.se