Tjänster

Vitvaruservice

Vi reparerar alla typer av vitvaror/hushållsmaskiner och är auktoriserad serviceparter med Miele men reparerar dom flesta fabrikaten på marknaden. Vi har även ett samarbete med Elon där vi installerar och levererar produkter ur deras sortiment.


Kompletta tvättstugor

Vi projekterar er tvättstuga för optimal funktion baserat på antal lägenheter och behov. Vi tar fram layoutförslag i 3D format och kan erbjuda er en helt ny tvättstuga med ny el och belysning, nytt kakel och klinker och nya VA installationer.

- Hur många lägenheter har fastigheten?
- Hur många tvättpass önskas per dag?
- Vilka krav och önskemål finns det på ytskikt, målning, kakel etc.?

Att vi kan erbjuda projektering är lite unikt för företag i vår bransch. Ofta får kunden vända sig till både en konsult och ett eller flera installationsföretag. Det slipper ni när ni anlitar Roventum.Hör av er för ett kostnadsfritt besök och offert.

KONTAKTA OSS

Service

Våra tekniker har genomgått utbildningar på Electrolux, Miele samt Podab:s  tvättstugeutrustningar, och servicebilarna är utrustade med dom mest frekventa reservdelarna för att kunna avhjälpa felet vid första besöket.

Underhållsavtal

För att minimera driftstoppen i tvättstugan tecknar många av våra kunder ett serviceavtal. Det innebär förutom akutservice att vi går igenom hela maskinparken 1 gång per år (eller fler efter behov) enligt gällande checklista.

Tvättstugeutrustning

Vi är märkesoberoende och kan leverera produkter från dom största tillverkarna som Electrolux, Miele och PODAB.

Vi levererar från enstaka produkter till kompletta tvättstugor.

Storkök

Vi tar ett helhetsgrepp om ditt professionella storkök, från projektering, leverans och installation till service och underhåll. Med ett sortiment av energieffektiva kvalitetsprodukter så får du ett professionellt storkök som håller i många år.

Serviceavtal

Teckna serviceavtal för trygghet i köket.

Genom att vi underhåller dina produkter minimerar vi risken för dyra följdfel. Exempelvis han en sprucken slang orsaka skador för tusentals kronor. Hör av dig så kommer vi med ett förslag på serviceavtal.

Skulle du ändå få problem är vi aldrig långt borta. I normalfallet är vi på plats inom 24 tim. vardagar.

Bokning- och passersystem

Vi har valt Axema som en trygg samarbetsparter.

Öka säkerheten med porttelefon

Våra porttelefoner har en hel del smarta funktioner. En sak har de dock gemensamt: den fantastiska ljudkvaliteten.

Informationstavla med bokningsfunktion

Axema VAKA:s informationstavla med bokningsfunktion är bostadsrättsföreningarnas favorit. Och givetvis kan du även boka på webben.Kompletteras lätt med en läsare vid dörren till exempelvis tvättstugan eller bastunKontakta oss så berättar vi mer och hittar en lösning åt er.